Noutăți în lumea cărților #2

Am revenit din nou cu această rubrică, deoarece recent am afltat data exactă a lansării unei cărți pe care o aștept cu nerăbdare.

Provocarea (vol 1 din seria Rephelimii) – Simona Stoica

1606981_10204023019167161_4757214974614386848_n

 

Foc și Cenușă. Lumină și Întuneric. Pasiune și Obsesie.

În străvechea cetate din Haven, Rephelimii, un grup de asasini conduși și instruiți de Azazeal Vellenhall, încearcă să împiedice declanșarea unui război cu Cele Zece Orori. Jack Harper, liderul lor, este trimis dincolo de Voal, pentru a o găsi pe nepoata lui Azazeal – tânăra Desiree, cea de a Treia Cheie a Havenului. Însă când descoperă misterele care înconjoară conacul Wolfmaner și cine e răspunzator pentru crimele săvârșite în urmă cu 150 de ani, Desiree refuză să își accepte moștenirea și să înfrunte trecutul. Jack nu are de gând să renunțe și ar face orice ca să salveze Havenul. Îi va câștiga încrederea, o va minți și o va seduce pentru a-și îndeplini misiunea.

Provocarea a fost acceptată.

Această carte va fi lansată în cadrul târgului de carte Gaudeamus(la care eu nu voi putea participa! 😦 ). Sună destul de interesant și presimt că o să-mi placă mult, din moment ce eu iubesc cărțile fantasy. Sinopsisul e pur și simplu genial, coperta e superbă și, presimt că nici conținutul nu mă va dezamăgi. Abia aștept să apară ca să mi-o cumpăr împreună cu cealaltă duzină de cărți pe care le am pe listă, printre care și Copiii Întunericului- Lavinia Călina . Chiar dacă pentru asta va trebui, cel mai probabil, să-mi disec portofelul.

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s