News

10329082_655691447847064_3472458655832862760_n

Penelope Douglas
Colecția EpicLove – ficțiune pentru tineri

BESTSELLER NEW YORK TIMES

Numele meu este Tate. Totuși, el nu îmi spune așa. Nici măcar nu i-ar trece prin cap să mi se adreseze atât de familiar, asta în cazul în care mi s-ar adresa cât de cât. Nu, abia dacă îmi vorbește.

Dar nici nu mă lasă în pace.

Cândva, am fost cei mai buni prieteni, după care a început să se lege de mine și a decis că scopul lui este să îmi ruineze viața. Am fost umilită, exclusă și bârfită în toți anii de liceu. Cu cât trecea timpul, cu atât mai chinuitoare deveneau farsele și zvonurile puse la cale de el, și deja mi se făcuse lehamite să mă tot feresc din calea lui. Am plecat chiar în Franța pentru un an de zile, ca să îl evit.

Doar că, acum, m-am săturat să mă mai ascund și nici de-a naibii nu îl voi lăsa să-mi distrugă ultimul an de liceu. Poate că el nu s-a schimbat, dar eu am făcut-o. Este timpul să ripostez.

Nu mai am de gând să-l las să-și bată joc de mine.

 

PENELOPE DOUGLAS este scriitoare şi profesoară în Las Vegas. Născută în Dubuque, Iowa, este cea mai mare dintre cele cinci fete ale familiei. Penelope a absolvit Universitatea Northern Iowa, dobândind diplomă de licenţă în Administraţie Publică, pentru că tatăl ei îi spusese că este neapărat nevoie să obţină acea licenţă. Apoi, a urmat cursurile unui Master în Ştiinţele Educaţiei la Loyola University, în New Orleans, pentru că ura administraţia publică.

 

Cartea a apărut la Epica. Precomandă cartea de Aici .

 

Advertisements

4 Comments

Filed under Uncategorized

4 responses to “News

  1. Am citit cartea in engleza si mi-a placut foarte mult, dar are destul de mult romance si nu cred ca e pe gustul dau, daca-mi amintesc bine 😀

    • Da, mi-am dat seama. Nu cred că o s-o citesc prea curând, deși nu sună prea rău. Probabil, dacă o să-mi schimb gusturile în materie de cărți o voi citi. Acum am postat-o la „News” datorită anunțului lui Julia de la Cărți cu Colți 😀

  2. Mi se pare ca te-am vazut pe acolo :))
    Tu ce carti citesti in general?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s