Autorul de duminică

Hei cititori, vă duresc o duminică frumoasă chiar dacă pe la mine e cam urât afară. Dacă e duminică, înseamnă că vom face cunoștință cu încă un autor.

Autorul din acestă săptămână e….

 

 

Stephenie Meyer

images (1)

Stephenie Mayer s-a nascut in Hartford, Connecticut la data de 24 decembrie 1973, ca fiica a lui Stephen si Candy Morgan. A crescut in orasul Pheonix, alaturi de cei 5 frati ai sai. A facut liceul din Scottsdale, Arizona, si Brigham Young University din Provo, Utah. Stephanie, fiind membra a “Biserici lui Iisus Hristos a mormonii”, l-a cunoscut pe sotul ei, poreclit si Pancho cu care s-a casatorit in 1994 si caruia i-a daruit 3 copii: Gabe, Seth si Eli. Amurg, este romanul care a facut-o celebra. Bestsellerul aparut in 2005 s-a vandut in milioane de exemplare si a fost tradus in numeroase limbi.

  • Știți voi, autoarea aia care a scris acele cărți clișeice, plictisitoare…bleah…Hm…Clișeice, plictisitoare? Ei bine, pentru mine sunt cărțile care fac parte din mine. O iubesc! Da, sunt fană Twilight, defapt…ador acestă serie.Da, are happy-end, și? A știut cum să construiască o poveste, a știut cum să creeze o lume? Da. Ca la orice serie trebuie să apară și comentatori, e imposibil să nu fie și ei pe undeva. Twilight a fost una dintre serile care m-au îndrumat să citesc, deci e normal să le iubesc. Stephenie Meyer e o autoare genială, îi iubesc felul de a scrie, felul în care te cufundă în povestea ei (și aici nu vorbesc numai despre seria Twilight). Mulțumesc Stephenie pentru aceste cărți!

Cărțile ei:

2005images (1)

2006
images (1)

2007images (1)

2007

images (1)

2008

images (1)

 

2008

images (1)

2010

images (1)

 

 

2011images (1)

 

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s